Ken je haar? Die dame die bij vergaderingen, borrels en trainingen écht binnenkomt. Letterlijk én figuurlijk. Wij weten zeker dat je haar kent. En, oh my, wat wil jij graag die dame willen zijn. En weet je, die dame kun jij nu zelf zijn!

Ken je dat? Je gaat naar een zakelijke bijeenkomst en je voelt de energie letterlijk uit je lijf stromen. Je zit er ‘gewoon’ niet lekker in en je besluit dat het je dag niet is. Je vertrekt maar naar huis. Onverrichter zaken tot gevolg. Hierdoor zie je nog meer op tegen de volgende meeting die je nu alweer aankijkt vanuit je agenda.

Wij laten je graag zien hoe jij, door middel van het juist inzetten van je eigen intuïtie en kwetsbaarheden, je perfecte zakelijke zelf kunt laten zien. Jouw zakelijke zelf verschilt namelijk niets, maar dan ook helemaal niets, met jouw eigen zelf. Tenminste dat zou niet zo moeten zijn. Er zijn enkel wat kernpunten die je mag beheersen en die wij je graag laten zien, voelen en beleven.

Laat ons je meenemen naar je zakelijke zelf. Stralend en volledig in je kracht. Je eigen kracht want wie sterk in haar eigen pumps of sneakers staat kan de hele (netwerk)wereld aan.

Door wie

BeautyTenders Manja en Caroline verzorgen deze cursus.

Als ZZP’er van het jaar wordt Manja vaak uitgenodigd lezingen te geven door het hele land. Want hoe doe je dat? ZZP’er van het jaar worden? Wat moet je doen en vooral, wat niet? Het heeft alles te maken met de juiste energie. Vanaf het moment dat ze wist hoe zij haar energ!e kon inzetten om te kunnen bereiken wat ze maar wil is alles in een stroomversnelling gegaan. Ze leert het jou ook graag. “Laat(d) jouw positieve energ!e ook voor jou werken” aldus Manja.

Caroline heeft een brede kennis op het gebied van persoonlijke uitstraling, imago en coaching. Vanuit haar rol als ImagoCoach en trainer neemt zij jou mee in de wereld van talenten, drijfveren, kwaliteiten  en kleuren.
Caroline weet als geen ander hoe belangrijk het is om je persoonlijke visitekaartje in te zetten als tool en wapen op weg naar succes. Dat deelt zij graag met andere ondernemers en professionals. Haar workshops en lezingen zijn inspirerend voor iedereen die meer wil weten over hoe je imago inzet om sterker en zelfverzekerder over te komen.

Prijs

695 euro (exclusief btw)

Start
Volgt.

Meer uitgebreide informatie vind je op www.carolinehaan.nl/zakelijk-jezelf/

Wil jij deelnemen aan ‘Zakelijk Jezelf’? Laat het ons weten!