Thalassotherapie is het medisch gebruik van zeezout, diverse spoorelementen en mineralen als een vorm van therapie.  Deze geneeswijze dankt haar naam aan de Oergodin Thalassa, wat ‘Moeder van alle Zee’ betekent. Thalassotherapie is al meer dan duizend jaar oud en ontdekt door de Grieken en Romeinen. Zij waren op zoek naar een oplossing voor hun lichamelijke en medische problemen. Thalasso therapie bracht de oplossing. Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze gediplomeerde Thalasso therapeut.

Maak een afspraak voor deze behandeling!

Laden...

Reinigt, kalmeert en verbeterd de bloedsomloop. De ideale DETOX voor geest en lichaam.

Omdat zeewater bijna identiek is aan de samenstelling van onze lichaamsvloeistoffen krijgt je lijf een positieve prikkel die het niet gewend is. Het lichaam neemt sporenelementen van onder andere magnesium, calcium, natrium en mineralen op en tegelijkertijd voert het gifstoffen en onzuiverheden af. Het zeewater helpt het lichaam reinigen, kalmeren en verbeterd de bloedsomloop. Daarnaast heeft het een herstellende werking van de (acne)huid en is heilzaam bij bepaalde huidziekten. Heb je een moeilijke huid of een huidziekte of ben je op zoek naar een goede detox kuur? Dan is thalassotherapie de ideale uitkomst. 

Gezond en verantwoord DETOXEN inclusief voedingsadviezen en tips voor thuis. 

De behandelingen hebben een bijzondere zuiverende, herstellende en kalmerende invloed door de mineralen en spoorelementen. Je komt tijdens de behandeling volledig tot rust en het zorgt voor een unieke ervaring. De therapie is aan te passen aan de persoonlijke behoefte en wordt altijd, middels een intake, afgestemd aan jouw wensen/doelen. 

Deze behandelingen zijn zowel los als in kuurverband te boeken. Er is ook een voordelig Thalasso abonnement voor het gelaat beschikbaar voor optimaal onderhoud en herstel van jouw huid; klik hier

Losse Thalasso treatment voor het gelaat inclusief detox kuur bestaande uit;
– Oppervlakte reiniging van de huid.
– Dieptereiniging door middel van een nut & salt scrub onder de vapozone.
– Verwijderen van oneffenheden.
– Gelaatsmassage aangepast aan huid/doel.
– Masker aangepast aan huid/doel en tot slot het aanbrengen van een minerale creme.

Losse Thalasso treatment voor het gelaat a 69,50 euro
In een kuur van 6x elke 2 weken a 395 euro (inclusief foto’s voor/na indien gewenst).

Losse Thalasso treatment voor het lichaam bestaande uit:
– Oppervlakte reiniging.
– Dieptereiniging door middel van een minerale scrub.
– 1e pakking met een minerale activegel afgedekt met folie en warmte deken zodat de werkstoffen goed het lichaam in kunnen trekken.
– Massage aangepast aan het doel.
– 2e pakking bestaande uit een algen of modderpakking afhankelijk van het doel.
– Tot slot het inmasseren van een minerale creme.

Losse Thalasso treatment voor het lichaam a 85 euro
In een kuur van 6x elke 2 weken a 495 euro (inclusief foto’s voor/na indien gewenst).

Na elke behandeling zullen wij de detox kuur met passend voedingsadvies met je doornemen waardoor je zelf op een gemakkelijke wijze thuis verder aan de detox van je huid en lichaam kan werken.

Deze behandelingen worden gegeven door Romy!