UNIEK IN DE WERELD !

De SkinF!t Methode (c);

In onze SkinF!t kliniek werken wij met een volledig nieuwe en unieke methode. Wij gaan hierbij uit van de 7 “Re’s”;
Relax, Release, Recharge, Reload, Rebuild, Renew & Reborn.

Zeven fantastische behandelingen in specifieke volgorde die ervoor zorgen dat jij van binnen én buiten meer dan optimaal in je vel gaat zitten. Alles klopt aan dit programma. Zelfs het getal zeven wat staat voor ‘volmaaktheid’.

Het resultaat is dan ook werkelijk verbluffend.

Allereerst. Wij pretenderen niet dat wij de waarheid in pacht hebben. Er bestaan tal van waarheden. Je hoeft ons niet te geloven. Je kunt het alleen maar zelf gaan ervaren en beleven.

Alles is energie. Van de stoel waar je nu wellicht op zit tot aan jouw lijf. Alles heeft een trillingsgetal. Jouw trillingsgetal is uniek. Gedurende jouw leven wisselt dit trillingsgetal voortdurend. Hoe hoger het trillingsgetal hoe beter jij in je vel zit. Wij gaan in onze methode volop aan de slag met het blijvend verhogen van jouw trillingsgetal, jouw positieve energie, de wet van aantrekking en jouw mindset.

En dat doen wij niet alleen. Alles in jouw lijf is ook aan elkaar verbonden door middel van de bouwstoffen Collageen en Elastine. Van jouw kruin tot aan jouw grote teen. Het is dus van groot belang een optimale Collageen en Elastine productie te hebben en te houden om letterlijk mooi in je vel te zitten. Wij werken daarbij met natuurlijke, meukvrije producten en diverse behandelmethoden die jouw zelfherstellend vermogen van je lijf voortdurend aanspreken. Middels deze wijze heb jij veel langer profijt van deze pure vorm van intense huidverbetering. Waarom? Omdat wij jouw zelfherstellend vermogen van jouw lijf aanspreken. Denk aan de chirurg die jouw gebroken bot heel goed kan ‘zetten’. Maar wie herstelt het bot? Juist dat ben jij zelf. Dat werkt zoveel malen beter en langer dan alle korte termijn oplossingen zoals bijvoorbeeld botox. En dit allemaal met respect voor mens, dier en natuur. 

Hoe ziet het SkinF!t programma eruit?
Wij nemen je mee op reis naar jezelf. Waarbij je het niet allemaal zelf hoeft te doen en uit te vinden. Laat je vooral helemaal onderdompelen en verwennen tijdens deze bijzondere reis. Elke behandeling is uniek in haar beleving en resultaat. Het beste resultaat krijg je als er steeds 4 tot 6 weken tijd tussenzit. 

 • De SkinF!t #Relax
  De basis van een goede energie is allereerst weer weten hoe ontspanning voelt. Tijdens deze behandeling brengen wij al je zintuigen tot rust. We gebruiken diverse geuren, kleuren, klanken en speciale massage technieken om zelfs jouw mimische spieren geheel te laten ontspannen.

   

 • De SkinF!t #Release
  Release staat ook voor loslaten. Het is zo’n beetje het moeilijkste wat er is. Toch is loslaten nodig om weer verder te kunnen gaan. Tijdens deze behandeling gaan we op zoek naar wat jij vasthoudt. Want om los te kunnen laten is het ook belangrijk te weten wat het is waar je zo aan vasthoudt een wat jou niet (langer) dient. Soms weet je niet welke onderliggend emoties jou blokkeren. Wij gebruiken hiervoor de Emotional Release methode. Na het toepassen van deze methode voel jij je (weer) heerlijk vrij en (ver)licht.

   

 • De SkinF!t #Recharge
  Tijdens deze behandeling gaan we aan de slag met o.a. edelsteen massage. Edelstenen hebben een prachtige energie en een geneeskrachtige werking die jou exact geven wat je op dat moment nodig hebt. Daarbij krijg je ook, op jouw afgestemde, concentraten en/of ampullen opgebracht die we insluizen met ons speciale ultrasound apparaat.
 • De SkinF!t #Reload
  Dit is een verkwikkende behandelingen wat in het teken staat van frisse energie. Ook hier werken we weer samen met je zintuigen. Je mind en huid hebben na deze behandeling een boost gekregen die zorgt voor een prachtige glow. We maken hierbij bovendien ook een aanzet tot het extra stimuleren van aanmaak collageen en elastine.

   

 • De SkinF!t #Rebuild
  Tijdens deze behandeling trekken we alles uit de kast aan producten en behandeltechnieken die jij nodig hebt om jou de stralende huid te geven die bij jou past. Wij werken hierbij intensief toe naar jouw eigen Klassieke Schoonheid. Denk hierbij ook weer aan het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam waardoor je blijvend resultaat behoudt.

   

 • De SkinF!t #Renew
  Jouw huid herstelt zich steeds elke 28 dagen. Door middel van, op jouw huid afgestemde speciale peelings en behandeltechnieken helpen wij jouw huid steeds verder te vernieuwen voor een nog beter en zichtbaarder resultaat. Voortdurend nemen wij jouw verwachtingen en wensen mee en stellen bij waar nodig.

   

 • De SkinF!t #Reborn
  De ctr alt delete van jouw brein. Het is een wondermooie wijze om een jongere en frissere uitstraling te krijgen. Niet alleen je gezicht zal zich verjongen. Je hele lijf heeft hier voordeel bij. De stress smelt als sneeuw voor de zon en met regelmaat verdwijnen ook lichamelijke klachten en ongemakken. En dat allemaal terwijl je lekker ligt, niks hoeft of moet en je in een uitermate diepe ontspanning heerlijk weg dommelt. Dit verandert je denkwijze over het ouder worden en lichamelijke en geestelijke belemmeringen. Het resultaat is een prachtige huid, een lijf zonder stress en een fris hoofd. Na één behandeling is het verschil direct zichtbaar en voelbaar en ook in de weken erna zul je merken meer rust, helderheid en ruimte te hebben in je hoofd en lijf.

Het is aan jou hoe je dit programma wilt volgen. Je kunt uiteraard ook losse behandelingen boeken en daarin jouw eigen programma samenstellen. Zoals wij al eerder schreven. Alles is energie. Volg vooral jouw eigen energie en voel wat je aanspreekt.

Natuurlijk raden wij je aan om ons volledige programma in de 7 stappen te volgen voor het allerbeste resultaat. Laat ons je gerust informeren. 

Wij gaan nog verder met onze SKINF!T #FOCUS intens huidverbeterende (kuur)behandelingen zoals;
– Spot remover (verwijderen van couperose, pigmentvlekjes, steelwratjes)
– Fibroblast 
– Microneedling
– Chemische en Medische peelings
– Micro Dermabrasie
– Dermapen
– Mesotherapie 
– Anti aging 
– Acne
– Littekens
– Rosacea
– Pigmentvlekken
– Algehele huidverbetering
Boek hiervoor een Intake SkinFit Huidverbetering voor meer informatie en de best passende behandeling voor jou. Wanneer je kiest voor ons SkinF!t Pro abonnement geef je ons de volledige vrijheid om eens goed voor jou te gaan zorgen. Wij gaan hierbij uit van elke 6 weken een persoonlijk afgestemde behandeling. Je ontvangt hierbij ook diverse modules voor thuis om mee aan de slag te gaan zoals de SkinDetox en de BrainDetox. Ook ontvang je een receptenboek met Detox recepten en diverse FaceYoga en Massage oefeningen om thuis toe te kunnen passen voor nog beter en sneller resultaat. Tijdens je eerste behandeling krijg je ook een speciaal afgestemd productenpakket mee voor thuis gebruik. Een volledig en instap klaar programma die jouw leven optimaal zal gaan veranderen. Het abonnement is bovendien per maand ook weer opzegbaar.

Ons motto is; Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Daar past een abonnement waar je aan ‘vast’ zit niet bij vinden wij. Bovendien geloven wij zo in onze methode dat wij er niet van uitgaan dat jij ons snel weer zult verlaten.

Inmiddels is onze dankbare groep al gegroeid tot bijna 100 SkinF!tters.

Ben jij er ook klaar voor?

Onze behandelingen zijn ook geschikt voor heren. 

Kijk bij de prijslijst voor ons unieke aanbod en boek jouw gewenste behandeling makkelijk online in. Onze SkinF!t Coaches ontmoeten jou graag. 

Maak een afspraak voor deze behandeling!

Laden...