Wat een geweldige ervaring is dit voor jouw (allerkleinste) Diva! in diverse leeftijdscategorieën organiseren wij heerlijke Divaas Beauty Feestjes. Liep jij vroeger ook met felblauwe oogschaduw en paarse lippen met een bruine rand en had je gehoopt dat er toen iets bestond waardoor dat voorkomen had kunnen worden? Wil je jouw diva leren dat het ook anders kan? Wij leren jouw diva spelenderwijs wat haar het allermooiste staat. Ideaal te boeken als verjaardagsfeestje.

Optie A) Voor de allerkleinste Divaas vanaf 4 tot en met 6 jaar organiseren wij een heerlijke middag uit in prinsessenthema. De kleintjes worden opgemaakt met glitters zoals alleen échte prinsessen dit kunnen hebben. Ondertussen moeten ze het geheim van de gesloten schatkist ontrafelen. Alleen échte prinsessen kunnen deze schatkist namelijk geopend krijgen. Zal het ze lukken? Natuurlijk krijgen alle prinsessen een heus prinsessen diploma mee naar huis. Er is ook volop limonade en lekkers. Dit feestje kan ook uitgebreid worden met een gave fotoshoot en/of pizza bakken/frietjes eten in Sweet Lake Italy Zoetermeer. Tevens kan er natuurlijk volop gebruik gemaakt worden van de ballenbak binnen Dekker Zoetermeer. Want ook prinsessen vinden de ballenbak nog steeds enorm leuk!

Optie B) Voor onze Divaas vanaf 7 tot 15 jaar organiseren wij een stoere meiden make up party. Bij de jarige wordt voorgedaan wat haar het allermooiste staat. De overige meiden doen dit bij zichzelf na. Zo leert iedereen wat het beste bij haar past en hebben zij hier allemaal heel veel profijt van om als jonge divaas het allermooist voor de dag te komen. Ook leren zij hoe je kunt lopen als échte catwalk modellen. Een heerlijke party waarbij elke Diva zelfverzekerd weer naar huis gaat.

Optie C) Wil je iets heel bijzonders voor jouw kleine Diva kun je ook kiezen voor een échte Beautymiddag in de Spa. De Diva’s krijgen dan allemaal een heerlijk masker mét massage, een manicure behandeling, een voetenbad met schuimbubbels én een sprankelende make-up. Uiteraard ontvangen wij alle kleine gasten met een glas alcoholvrije bubbels en allerlei lekkers. Ook erg leuk om als afsluiter van de basisschool (groep 8) te doen als mooie herinnering.

Prijs:
Optie A of B a 17,50 euro per persoon all inclusive (vanaf 6 personen)
Optie C a 19,50 euro per persoon all inclusive (vanaf 6 personen)
fotoshoot + 50 euro

Wil jij deelnemen aan een Little Divaas Party? Laat het ons weten!