Is dit herkenbaar voor je?

Wanneer je in de spiegel kijkt zie je niet meer die stralende vrouw. Er is iets verandert in je blik. Je lijkt vermoeider. Je voelt je ook vermoeider. Je hebt weinig energie. Je zou wel wat willen veranderen maar je weet niet hoe. Laat staan waar te zoeken. 

Je poriën lijken groter.
Je ogen gaan meer hangen.
Je krijgt meer zichtbare rimpels en plooien. 
Je kijkt vermoeider of zelfs ‘bozer’.
Je krijgt pigmentvlekjes.
Je krijgt meer rode gesprongen adertjes. 
Je mondhoeken gaan hangen.
Je neus/lippen plooi wordt dieper. 
Je hebt pukkeltjes die je voorheen nooit had. 

We worden allemaal ouder. Wanneer dit in goede gezondheid is ben je daar natuurlijk heel erg dankbaar voor. Toch kun je het niet voorkomen dat jij je stoort aan de tekenen van het ouder worden. Al is het maar omdat je niet meer zo straalt zoals voorheen. Je mist de glow in je huid. De flow waarin het eerst allemaal zoveel makkelijker ging. 

Dit alles komt door invloeden van buitenaf. Je hormonen. Je voeding. Erfelijke factoren en misschien wel aandoeningen. Je stress level. De producten die je gebruikt. Bij effectieve huidverbetering is het dus van groot belang dat we naar al deze factoren gaan kijken. Hoe is het nou écht met jou gesteld? Wat heb jij nodig? Wat doe je er zelf al aan? 

Geen enkele huid is gelijk aan die van jou. Jij bent uniek en zo zou jouw behandeling altijd moeten zijn. Ook in de loop der jaren verandert de conditie en behoefte van jouw huid. Een goede specialist blijft ook zoeken naar jouw optimale huidverbetering. 

En daar zijn wij nou net in gespecialiseerd. 

Wij focussen ons puur aan wat jouw huid, op dat moment, nodig heeft. Uiteraard houden wij daarbij ook altijd rekening met jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. 

Tot in de kleinste details kunnen wij perfectioneren, verbeteren en jouw plan van aanpak voortdurend bijstellen om jouw huid te blijven aanzetten tot huidverbetering. Een mooie, gezonde huid is echt mogelijk. Mits je er zelf ook wat voor wilt doen natuurlijk. Het is dan ook belangrijk onze adviezen op te volgen. 

Van een acne huid tot aan een zon beschadigde huid. Wij pakken met liefde en passie elk huidprobleem aan en gaan huidveroudering tegen. Uiteraard zijn wij professioneel, hygiënisch, gediplomeerd, geschoold en volgen nog regelmatig bijscholing op allerlei gebied. 

Naast de SkinF!t coaches werken wij nog samen met een heel team van professionals. Van dermatologen tot aan orthomoluculaire artsen. Zo hebben wij altijd een back up klaarstaan. Wij vragen van jou inzet en doorzettingsvermogen om samen tot de beste resultaten te komen. Denk daarbij aan resultaat door regelmaat. Al onze producten bevatten geen parabenen en minerale werkstoffen. De hoog gekwalificeerde werkstoffen bevatten allemaal het keurmerk die in Nederland geldt en zijn niet getest op dieren. 

TOT IN DETAIL RESULTAAT GERICHT VOOR EEN VOOR JOU PERFECT GEZICHT. 

Word je net zo enthousiast als wij? Boek jouw MEET & TREAT online gemakkelijk in en laat je verrassen. 

Laden...