Manja heeft een uniek en zeer effectief programma tegen huidveroudering ontwikkeld met Face Yoga Nederland. De SkinF!t methode. Dit programma wordt momenteel ontwikkeld als ‘online leeromgeving’ zodat het thuis makkelijk toepasbaar is. Zij geeft ook regelmatig trainingen SkinF!t Face Yoga door het hele land. Heb jij interesse in een workshop bij jou in jouw studio/locatie/sportschool. Stuur een mail naar info@divaas.nl 

Wat houdt Face Yoga Nederland in?

Je lichaam is opgebouwd uit spier, vet en botweefsel. Naar mate we ouder worden neemt al dit weefsel af in volume. Ons gezicht alleen al kent 43 spieren.

Met name in je gezicht kenmerkt het ouder worden zich door het feit dat je gezicht wat gaat ‘hangen’. Lijnen worden dieper, poriën worden grover en er ontstaan rimpels. Verlies van huidelasticiteit wordt veroorzaakt door een vermindering op het aantal bloedvaten, collageenvezels, elastinevezels, bindweefsel en (actieve) zweet- en talgklieren.

Door alleen het trainen van je gezichtsspieren zul je dus geen spectaculair resultaat boeken. Dit heeft er mee te maken dat je lederhuid (1 van de 3 grote huidlagen) geen spiervezels bevat. Het gaat dus juist om de combinatie van de diverse ontwikkelde SkinF!t technieken om een mooi en blijvend resultaat te kunnen bereiken. Door deze methoden te combineren maakt je systeem meer collageen en elastine gaan aan en zullen de gezichtspieren weer sterker worden en toenemen in volume. Daarnaast is een verandering van leefstijl ook belangrijk. De SkinF!t methode voorziet ook hierin met tips/trucs. De SkinF!t methode geeft bovendien ook verlichting bij (stress)klachten gerelateerd aan spierspanning in het gezicht, zoals hoofdpijn of aangezichtspijn.

Wij houden je op de hoogte! 

Maak een afspraak!