Hét perfecte vriendinnen uitje of vrijgezellenfeestje; de Divaas Party.
Dit is echt lachen, gieren en brullen want deze DivaasParty is niet zomaar een party. Onze gastvrouw, een alom beruchte Diva pur sang zal de party begeleiden. Zij is een ervaren Schoonheidsspecialiste, Visagiste en Imago Styliste met een vleug humor en een tikkel gekkigheid. Een heerlijke dag uit dus. Wil jij, samen met je diva’s, een heerlijke party op het gebied van Beauty & Make up beleven. Boek dan nu direct je eigen DivaasParty!  

We beginnen met bubbels, what else? Begeleid met lekkere hapjes. Daarna vertelt onze gastvrouw alles over de beste beautytips, trucs en gadgets en leert ze jou feilloos jezelf opmaken met de laatste trends. Perfect passend bij jou. Deze party is te boeken bij ons in de waanzinige BeautyClub Zoetermeer en uit te breiden met bijvoorbeeld een fotoshoot en/of lunch/diner in het gezellige nabij gelegen Sweet Lake Italy. 

Prijs:
65 euro per persoon (vanaf 5 personen).
Op afspraak te boeken.

Wil jij deelnemen aan een Divaas Party? Laat het ons weten!

Heb je binnenkort een bijzonder event, een spectaculaire opening, een netwerkborrel of ‘gewoon’ een feestje en wil je daar écht iets heel bijzonders aan toevoegen?

Boek dan nu de Complimenten Diva. Op basis van intuïtie schrijft de Complimenten Diva een persoonlijke, handgeschreven, boodschap voor al je gasten. Iedereen ontvangt immers graag een compliment. Zeker als deze passend op de persoonlijkheid van jouw gast geschreven is. Bovendien krijgt iedereen dan gelijk een tastbare herinnering mee naar huis waar nog lang over nagesproken zal worden.

Zet een bijzondere eerste indruk neer die nooit vergeten zal worden. Een mooi geschenk om mee te geven.

Algemeen Dagblad:
“De complimenten Diva staat voor een unieke invulling waar gulle hand en lach centraal staan naar je gasten”.

Kosten
95 euro per uur (minimale afname 2 uur) *.
Exclusief BTW en reis/verblijfkosten.

* Tot maximaal 100 gasten. Meer Compimenten Divaas nodig? Vraag gerust ook een offerte op maat aan.

Boek nu de complimenten diva