Wie heeft er zin in een waanzinnig avontuur?

Laveer jij in de wondere wereld van het ondernemerschap in de Beauty & Health branche? Zou jij ook wel eens willen sparren? Willen groeien? Even in de keuken van …. willen koekeloeren? Leuke dingen samen ondernemen? 

De Business Beauty Club is uniek. We gaan met elkaar op een geweldige reis naar perfect ondernemerschap. De eindbestemming is met meer succes, rust en plezier te kunnen ondernemen. De reis ernaartoe is gaaf en inspirerend. 

Ondernemerschap kan namelijk ook heel eenzaam én onrustig tegelijk zijn. 

In de Business Beauty Club worden effectieve en inspirerende trainingen georganiseerd. Met elkaar bezoeken wij bedrijven. Zullen er regionale (thema)bijeenkomsten georganiseerd worden en gaan we hier en daar ook gewoon gezellig (netwerk)borrelen. Daarbij is er ook een databank voor Beauty & Health (zzp)vacatures waarbij de BeautyMakelaar voorziet in een fijne en perfecte bemiddeling tussen beide partijen. 

Als kers op de taart komt ZZP’ER VAN HET JAAR BEAUTY & HEALTH 2017 Manja Wunderink een persoonlijk bedrijfsbezoek aan jou brengen en schrijft een uniek stappenplan speciaal voor jou voor (nog meer) effectief eigen succes. 

Kortom, deze Business Beauty Club bied alles om met plezier te ondernemen. 

 Let’s do some Beauty Business together! 

Meer weten over Business Beauty Club? Neem gerust contact op.