Mooie praatjes vullen geen gaatjes. En al helemaal geen rimpels. Wil je een mooie, passende huid waar jij heel blij van wordt zal er toch iets moeten gaan gebeuren. 

Laten wij voorop stellen dat wij altijd streven naar perfectie. En perfectie is voor iedereen anders. Wij kijken namelijk naar jou. Wat zijn jouw wensen en verwachtingen. Wat wil jij? Ons specialisme is huidverbetering voor de lange termijn zonder gebruik van Botox en Fillers. Niet omdat wij ertegen zijn. Wij zien dit slechts als een tijdelijk hulpmiddel wanneer je bijvoorbeeld veel afgevallen bent. Onze visie is dat huidverbetering een veel groter geheel omvat. Wij kijken naar huidverbetering om jou een gezonde, stralende huid te geven. Daar heb je ook veel meer plezier van. Wij zijn er ook van overtuigd dat schoonheid ook van binnenuit komt. En dat stress echt heel slecht is voor jou en ook absoluut meegenomen moet worden in de aanpak naar een gezond en fitte jij. Wij willen jouw unieke kenmerken wat jou zo speciaal maakt juist benadrukken waarbij ons uitgangspunt is dat wij werken met natuurlijke producten met respect voor mens, dier en natuur. Heb jij wel eens nagedacht over het feit wat jouw huid allemaal opneemt qua(werk)stoffen? Wij streven naar een huid die optimaal straalt en geen vermoeide uitstraling heeft. Het geeft jou die glow die je nu wellicht zo mist. 

 Je huid is je grootste orgaan en daarmee je spiegel hoe jij je voelt. Schoonheid komt van binnen en buiten. Wanneer je voor het eerst bij ons komt beginnen we met een ‘meet & treat‘. Jij verdient namelijk de allerbeste behandeling die bij jou past. Daarin kijken we niet alleen naar je huid. Wij bespreken ook hoe het met je stress level gesteld is. Je hormoonhuishouding. Welke (erfelijke) aandoeningen je, onverhoopt, hebt.

Tijdens de ‘Meet & Treat’ stellen wij jouw persoonlijke SkinF!t box samen. Hierin zit jouw plan van aanpak, je vitamine en minerale supplementen die bij jou passen en je producten voor thuis. Tevens krijg je diverse SkinF!t Face Yoga oefeningen mee. Met deze box kun je direct zelf aan de slag gaan. Tijdens de Treat bekijken wij jouw huid heel grondig en hoe jij reageert op werkstoffen en apparatuur. Dit alles geeft ons het allerbeste inzicht om jou het allerbeste te kunnen bieden. 

Onze behandelingen zijn zoveel meer dan alleen maar een behandeling. Het is een combinatie van beleving, ontspanning en huidverbetering. Volledig aangepast op wat jij op dat moment nodig hebt. En dat kan de volgende keer weer anders zijn. Net zoals het wisselen van de seizoenen wisselen jouw behoeften en wensen ook. 

Dat maakt elke behandeling uniek en daarmee is de cirkel weer rond. Want ook jij bent uniek. En zo zou het ook altijd moeten zijn. Onze Meet & Treat behandeling is overigens ook zeer geschikt voor heren. 

Boek jouw Meet & Treat online in en maak kennis met onze SkinF!t Coaches

Maak een afspraak voor deze behandeling!

Laden...