En nu is het klaar !

NIEUW bij de BeautyClub Zoetermeer: BodySculpting afslankkuur

EN NU IS HET KLAAR !

Ken je dat? Je staat voor de spiegel en je bent niet blij met wat je ziet. Eigenlijk al best lang niet. En dat terwijl jij je nu bedenkt dat het jaren geleden zo ‘slecht’ nog niet was. Irritant he? Om hier uberhaupt mee bezig te zijn. Je wilt gewoon genieten. En lekker in je vel zitten. Letterlijk en figuurlijk.

Gewoon kunnen aantrekken wat je wil zonder te moeten checken of het (nog) wel kan.

Je bent niet alleen die deze frustratie kent. Want reken maar dat er heel veel mensen zijn die hier dagelijks mee bezig zijn. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan en zijn gaan zoeken naar hét systeem die ook echt werkt. Mits je er zelf ook wat voor wilt doen natuurlijk.

Laten we voorop stellen dat voor alles geldt dat het ook zeker met je mindset te maken heeft. We hebben tal van methodes uitgeprobeerd. Niets helpt als je er ook niets voor wil doen. Die knop moet om. En hierbij kun jij de beste hulp gebruiken. Van zowel de meest innovatieve apparatuur als de juiste lifestyle changes.

Wij hebben dat gewoon gevonden! In de vorm van een volledige en zeer intensieve kuur van 5 weken (of 10 weken). Deze pakt alles aan wat aangepakt moet worden middels een high end apparaat met diverse programma’s die helemaal op JOUW lijf en doel afgestemd kunnen worden. Want ieder lijf is anders, elke stofwisseling werkt anders en elk doel is weer anders. De resultaten zijn geweldig en zo fantastisch. Nogmaals; je moet er ook thuis zelf mee aan de slag.

Wil jij het nu eens écht goed aanpakken?

Dan hebben wij iets gaafs voor jou! Wij bieden jou graag als eerste deze mooie kans. Wij zoeken de eerste 25 mensen die deze kuur aan willen gaan. Het is een kuur van 5 weken waarin je 2x per week naar de BeautyClub moet komen voor een intensieve behandeling van een uur of van 10 weken waarin je 1x per week naar de BeautyClub komt. Daarnaast gaan we ook aan de slag met je mindset en krijg je een verandering van je voedingspatroon mee mét begeleiding. Geen dieet, het is een aanpassing die jouw lijf nodig heeft tijdens deze kuur maar ook erna. Daarnaast kun je kiezen voor hogere intensiteit middels detox suppletie en diverse bodywraps tegen bijvoorbeeld de extra aanpak tegen cellulitis.

De kuur kost normaal 950 euro. De eerste 25 mensen die zich gelijk inschrijven krijgen 200 euro korting. Je betaalt dan 750 euro. Wat we wel van je vragen is je volledige toewijding en een open mind om nu écht eens aan de slag te gaan met jezelf. Deze prijs geldt alleen voor de eerste 25 aanmeldingen die zich inschrijven voor 01 september 2018.

Omdat we echt met een toegewijde groep willen starten die er volledig voor willen gaan zal deze ook alleen gaan starten bij 25 aanmeldingen. Geef deze waanzinnige aanbieding dus gerust door aan een ieder voor wie die dit ook interessant is. Dit bied ook extra voordeel voor jou! Want voor elke cliënt die jij aandient die de kuur ook direct boekt krijg jij bovendien nog een GRATIS bodywrap t.w.v. 30 euro bij je kuur. De persoon die zich inschrijft via jou kan dit vermelden tijdens de boeking bij ‘notities’.

Ga jij er nu eens helemaal voor? Boek dan gelijk de kuur via deze link; afslank kuur

Deze kuur zal gaan starten in september. Op het moment dat jij je ingeschreven hebt ontvang jij alle informatie. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust en mail naar info@divaas.nl

Liefs,
De BeautyTenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *